A/C SYSTEM CLEANER (SPRAY)

Ky produkt është detergjent me shkumë të posaçme për pastrimin e kondicionerit i cili arrin pastërtinë dhe efikasitetin optimal duke hequr bakteret dhe mikroorganizmat nga kondicioneri pa e prishur atë. Pas pastrimit, ky produkt lë një aromë të këndshëm dhe të freskët. Ndiqni specifikimet e prodhuesit të kondicionerit, të cilat përcaktohen në udhëzimet e funksionimit për automjete motorike si: MERCEDES BENZ, FORD, BMW, OPEL dhe VW. Përshtatësi është përfshirë gjithashtu në këtë paketë, katalogu nr. 4088.

Për pastrimin dhe dezinfektimin e sistemeve dhe pajisjeve të kondicionimit.

Kati Nr:    2870

Përdorimi: Paketuar në pjesë:

Një paketë do të trajtojë një automjet ose një sistem të kondicionimit të ajrit. Nëse prodhuesi i sistemit të kondicionimit të ajrit ofron një rekomandim për pastrimin e tij, ky rekomandim duhet të respektohet. Nëse nuk ka udhëzime specifike për modelin nga prodhuesi i automjetit, ndiqni rekomandimin LIQUI MOLY-t për aplikim. Spërkatni lëngun e pastrimit direkt në sipërfaqen e avulluesit (nëse është e mundur) për sistemet A/ C të automjeteve komerciale, autobusëve dhe sistemet e kondicionimit në shtëpitë. Përdorimi i rekomanduar nga LIQUI MOLY: Sigurohuni që dritarja të jetë e hapur gjatë procesit të pastrimit. Shmangni thithjen e avujve gjatë pastrimit. Kontrolloni që të siguroheni  hapjet e kullimit të ujit të kondensuar të mos jenë të bllokuar. Thajeni sipërfaqen e aparatit për avull për 10 minuta me motorin që funksionon duke përdorur parametrat e mëposhtme të ngrohësit dhe ventilatorit: Fikni njësinë e kondicionimit dhe vendoseni në qarkullimin e ajrit. Vendosni pozitën e shpërndarjes së ajrit në drejtimin e këmbeve. Kthejeni rregullatorin e temperaturës dhe përzgjedhësin e ventilatorit në maksimum. Pastrimi i sistemit të ajrit të kondicionuar: Vendoseni sondën e pastruesit drejt avulluesit (në mes të automjetit) (shiko udhëzimet specifike të automjetit në www.liqui-moly.biz). Aktivizoni pastruesin dhe lëvizni sondën e spërkatjes me kujdes përpara dhe përmbrapa për të freskuar dhe pastruar avulluesin plotësisht. Lejoni 15 – 20 minuta që pastrimi i lëngut të hyjë në fuqi. Thani sipërfaqen e avulluesit për 10 minuta me ngrohës dhe fryrës në të njëjtat parametra si para pastrimit. Zëvendësoni pluhurin dhe filtrin e polenit. Shënim: Çdo pastrues që derdhet duhet të fshihet duke përdorur një leckë të lagur dhe ujë.

Paketimi: 250 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.