Aditivët

Aditivët janë si vitamina për automjetin tuaj. Ata nuk do të punojnë pa to. Ato sigurojnë pastrim dhe mbrojtjen kundër korrozionit, sigurojnë lubrifikim të qëndrueshëm dhe rezistencë ndaj temperaturës. Biles edhe vajrat minerale të thjeshta që përafërsisht nuk plotësojnë kërkesat e motorëve të sotëm janë rreth 15% të përbërë nga aditivë. Vajrat moderne, të tilla si vajra plotësisht sintetike, kanë deri në 30% aditivë në përbërjen e tyre.

Ajo që mund të mos dini është se çdo herë që vendosni karburant në automjetin tuaj, shtoni edhe aditivë. Për shkak se lëndët djegëse moderne që janë të mbushura me aditivë, rrisin rezistencën e benzinës ose e bëjnë naftën  sa të jetë sa më pak të ndishme kundrejt  temperaturave  nën zero.

Me shtesat LIQUI MOLY ju ruani motorin tuaj, zvogëloni konsumin e karburantit dhe kurseni para. Aditivët tanë të naftës pastrojnë motorin tuaj nga brenda, minimizojnë fërkimet dhe gwrryrjen, ulin konsumin e vajit dhe mbrojnë nga korrozioni. Ata janë të përshtatshme për automjete benzine dhe naftë dhe ndihmojnë për të rivendosur fuqinë e motorit të automjetit tuaj.

Aditivët tanë për Karburantë  dhe naftë mbajnë sistemin e plotë të karburantit në një gjendje të pastër dhe garantojnë djegien dhe kompresimin optimal.

Të gjithë aditivët tanë kanë një përfitim të përbashkët. Ndihmojnë në pastrimin dhe mirëmbajtjen e të gjithë sistemit të motorit dhe karburantit. Ato ndihmojnë për të zgjatur jetën e motorit dhe për të zvogëluar konsumin e karburantit. Kjo do të thotë se përdorimi i aditivëve sjell përfitime për portofolin tuaj, por edhe për mjedisin.