AIR CONDITIONER CLEANING SET

Përmbajtja – 5 litra pastrues i kondicionerit (4092), 1 sprej pistoletë për pastruesin e ajrit të kondicionuar (4090). Ngjitëse. Udhëzimet e funksionimit dhe kushineta.

Për pastrimin dhe dezinfektimin e kondicionerëve dhe pajisjeve.

Kat. Nr:    9802

Paketimi: 1 set

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.