AIR FLOW SENSOR CLEANER

Për pastrim të shpejtë të komponentëve të ndjeshëm të sensorëve të masës së ajrit në benzinë dhe naftë. Agjent pastrimi që përmban avullim të shpejtë pa mbetje. Sensorët e ndotur në automjetet me një transmetim automatik gjithashtu mund të jenë një shkak i ndryshimit të shkallëve të transmetimit. Aplikimi i pastruesit e senyorëve në masën e fluksit të ajrit siguron funksionimin e duhur të motorit.

Heq papastërtinë në tel ose në pllakë të sensorit të rrjedhës së masës së ajrit. Për përdorim në motorët me benzinë dhe naftë.

Kat. Nr:      4066

Përdorimi: Shkëputni lidhjen elektrike të sensorit të rrjedhës së ajrit dhe hiqni sensorin. Spërkatni ngadalë mbi komponentët e ndotur siç janë teli i nxehtë ose pllaka e nxehtë dhe lejoni që ndotja të thahet. Mos prekni përbërësit e ndjeshëm të sensorit. Lejoni që tretësi të thahet plotësisht para instalimit. Aplikimi rekomandohet çdo herë që zëvendësohet filtri i ajrit ose kur ka probleme.

Shënim: Para se të përdorni në plastikë që janë të ndjeshëm ndaj tretësve, veçanërisht në pjesët e ngarkuara mekanikisht, provoni për kompatibilitet.

Paketimi: 200 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.