Aplikacioni i ri LIQUI MOLY

Një mënyrë e shpejtë për të gjetur vajin e duhur..

Janar 2019 – Specialisti gjerman LIQUI MOLY ka rishikuar plotësisht aplikacionin  e tij. Tani ju mundeni  shumë  shpejt të siguroni informacionin për atë se cili është vaji i vërtetë për një automjet të veçantë. LIQUI MOLY  app është në dispozicion pa pagesë për iOS dhe Android.

Fokusi i aplikacionit të ri është udhëzuesi i naftës. Përdoruesit hyjnë në modelin e markës, modelit dhe motorit dhe udhëzuesi i naftës tregon se cili është vaji më i mirë për automjetin tuaj.

Aplikimi në më shumë gjuhë mund të shkarkohet nga Apple App Store dhe Google Play Store.