ATF Additiv

I mirëmban në mënyrë optimale përbërësit e gomës dhe plastikës të timonit dhe të marshit automatik. Parandalon, ose eliminon, shfaqjen e gjerësisë së transmetuesve të shkaktuar nga vula të shkurtuara ose të prishura. Pastron kutitë e transmetuesve dhe kanalet dhe rikthen efektin e vajit. Redukton krijimin e zhurmës, përmirëson procedurat e ndërrimit të shkalleve të marsheve automatike. Kontribuon në jetëgjatësinë e transmetuesit të drejtuesit dhe  marshit automatik.

Shtojeni ATF aditive në enën kompensuese nga drejtuesi i energjisë, gjegjësisht me ndihmën e thuprës matëse të vajit për ndërrim. Përmbajtja prej 250 ml është e mjaftueshme për 8 litra vaj. I përshtatshëm për  transmetus të drejtuesve  dhe marshe automatike të cilët mbushen me ATF II dhe ATF III.

Kat nr 1380
Përdorimi Një paketim mjafton per  8 litra ulje
Përmbajtja 250 ml
Paketimi 6
Lloji i aditivit Aditiv për vaj motorik
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.