AUTO WASH AND WAX

Pastron dhe mbron. Për mirëmbajtjen e shpejtë dhe të lehtë të makinës. Heq lehtësisht papastërtinë dhe mbron bojën për shkak të nivelit të lartë të dyllit cilësor që përmban. Nuk lë mbetje pas. Lehtëson larjen dhe është e mirë për duar. Ky produkt lë një shkëlqim të shkëlqyeshëm. Mbron ngjyrën nga plakja dhe veprimet e tjera agresive. Përdorimi i shpeshtë jep rezultate optimale.

Ky produkt përdoret për larje të butë por të plotë të makinave dhe pastrim të sipërfaqeve me ngjyrë.

Kati Nr: 1542

Përdorimi: Shkundeni Car Wash & Wax fuqishëm para përdorimit dhe më pas përzieni me ujë. 30 ml Car Wash & Wax (afërsisht 2 kapakë) është e mjaftueshme për 10 l ujë. Aplikoni përzierjen duke përdorur një sfungjer në pjesën ku është ngjyrosur për t’u pastruar dhe përhapeni pastrimin. Pas kësaj, shpërlajeni  mirë me ujë dhe lëkurë për sipërfaqe. Zbatimi i rregullt jep rezultate optimale.

Paketimi: 1L

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.