Automatic transmission cleaner

Pastron dhe lehtëson rrathët e naftës të marsheve automatike nga llumi dhe mbeturinat. Siguron funksionin optimal për ndryshimin e niveleve të  marsheve dhe zgjat jetën e marshit.

Është i përshtatshëm për të gjitha marshet automatike. Përmbajtja e një doze është e mjaftueshme për 6-9 litra vaj.

LIQUI MOLY materia për pastrimit e marshit automatik, mund të shtohet në vajin për marshe  me ndihmën e gypit përmes dorezës matëse. Gjithashtu përdoret edhe në pajisjet e tjera për pastrimin e marshëve automatikë.

Kat nr 1764
Përdorimi Para se të ndryshoni lëngun e marshit automatik, shtoni përmbajtjen e vajit për marshë kur është në temperaturën e funksionimit, duke përdorur një legen. Lejoni që motori të punojë në hapin e lirë për rreth 10 minuta dhe pastaj të ndryshojë të gjitha shpejtësitë të paktën dy herë ndërsa makina është e palëvizshme. Pastaj ndryshoni vajin dhe filtrat. Përmbajtja është e mjaftueshme për rreth 6-9 litra vaj.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.