BRAKE AND PARTS CLEANER AIII

Punën tuaj me riparime dhe montime i bën më të pastër, më të shpejtë dhe më të sigurt. Shpejt dhe në mënyrë efektive largon vajin, yndyrat dhe papastërtitë. Pjesët e trajtuara me këtë produkt janë plotësisht të pastra dhe nuk kanë mbetje rrëshire dhe yndyre më vete. Karakteristikat e mira të depërtimit dhe avullimi i kontrolluar pa gjurmë të kimikateve. Heq papastërtitë e vajit dhe yndyrës dhe nuk lë asnjë gjurmë pas.

Pastrues universal për pastrim të shpejtë dhe heqjen e yndyrës nga përbërësit më të vegjël të automjeteve motorike ose industrisë. Përdoret për të hequr njollat nga frenat, dyshemetë, veshmbathjen dhe tekstilet.

Kat.  Nr:   3389

Përdorimi: Spërkatni komponentët e kontaminuar dhe lëreni të thahet. Spërkatni pjesët me ajër të kompresuar për t’u tharë, nëse është e nevojshme.

Produkti mund të sulmojë ngjyrat dhe komponentët plastikë. Kontrolloni për pajtueshmërinë përpara se të përdorni.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.