CAR CLOTH

Kjo leckë është për fshirjen e makinave pas larjes. Me veti dhe rezistencë të jashtëzakonshme absorbuese. Nuk lë pas njolla dhe linja. Kjo leckë e butë është jashtëzakonisht e mirë për pastrimin e peshqirëve në automjet, por edhe për përdorim shtëpiak.

Për përdorim në qelq, sipërfaqe të pikturuara dhe komponentëve të kromit – në automjete dhe motoçikleta.

Kat nr : 1551

Përdorimi: Thajeni ose pastroni sërish sipërfaqen e pastruar me leckën. Shpëlani leckën në mënyrë të përsëritur në ujë të pastër dhe të ngrohtë.

Paketimi : 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.