Informata më të reja

LIQUI MOLY rikthehet në F1

Specijalisti gjerman për vajra motorike dhe additive LIQUI MOLY e filloi vitin me një senzacion. Ai do të investojë miliona në Formula 1. Shkurt 2019 – LIQUI MOLY rikthehet në stazat e nxehta në njëmbëdhjetë gara në Formula Një, spektaklin që e ndjëkin rreth 1 miliard shikues në televizion si dhe tifozë që e ndjekin […]

Më hollësisht

Aplikacioni i ri LIQUI MOLY

Një mënyrë e shpejtë për të gjetur vajin e duhur.. Janar 2019 – Specialisti gjerman LIQUI MOLY ka rishikuar plotësisht aplikacionin  e tij. Tani ju mundeni  shumë  shpejt të siguroni informacionin për atë se cili është vaji i vërtetë për një automjet të veçantë. LIQUI MOLY  app është në dispozicion pa pagesë për iOS dhe […]

Më hollësisht