Graso

Kushineta, kushineta cilindrike, kushineta sferike – gamë e gjerë e kushinetave përdoren në makinat si dhe në prodhimtarinë e automjeteve. Inxhinierët dhe përdoruesit presin që ato të funksionojnë pa u prishur dhe me një jetëgjatësi maksimale për pajisjet e tyre.Përdorimi i yndyrërave speciale të LIQUI MOLY-t është si të siguroni sigurimin e jetës për shumë pjesë të makinerive. Ato e reduktojnë fërkimin ndërmjet materialeve që do të thotë se e minimizojnë harxhimin.

Kërko