Me 2 rrota /Quad/Kart/Bike

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për motor, motoçikletë, skuter, trajk, kuad apo karting LIQUIMOLY ju ofron vajra motori, vajra për mashe, vajra për piruna, vajra për filtra, si dhe aditivë, të përshtatur në mënyrë të përkryer për nevojat e automjeteve me dy rrota. Janë përfshirë gjithashtu yndyrat për zinxhirë, balsam për lëkurë dhe pastrues për vizorn në helmetën mbrojtëse. Gama e plotë.

Kërko