Mirëmbajtja e veturave

Ndërsa fërkoni kremin në lëkurën tuaj kur thahet ose plasaritet, duhet të bëni kujdes edhe për pjesën e jashtme të automjetit tuaj. Ose akoma më mirë, përdorni masa parandaluese për t’u siguruar që kurrë nuk arrihet në atë gjendje. Ashtu si me lëkurën e njeriut, mirëmbajtja e rregullt e ngjyrës, rrotave dhe përbërësve të tjerë nuk do të thotë vetëm një pamje më e mirë dhe një shëndet i qëndrueshëm, duke ruajtur në thelb vlerën e automjetit tuaj.

LIQUI MOLY ju ofron një gamë të gjerë produktesh për pastrimin dhe mirëmbajtjen e automjeteve për përdorim në hapësirat e jashtme. Për shembull, pasta për lustrim dhe shamponë. Balsamat tona për lëkurë, si dhe pastruesit tanë për mbulesa dhe plastikë do të sjellin në mënyrë optimale shkëlqimin në automjetin tuaj.

 

Kërko