Pajisjet për kopsht

Makinat kositëse, traktorët e lëndinëve, prerësit, grirëset e kopshtit, sharrat me zinxhir, pastruesit e dëborës, pirgët, gjeneruesit e energjisë dhe më shumë, të gjitha janë të mbuluara nga linja e produkteve jeshile LIQUI MOLY.

Kërko