Produktet industriale

LIQUI MOLY ofron një gamë të pasur të specialiteteve industriale me cilësi të lartë. Produktet tona mbulojnë produktet standarde, si dhe janë zgjidhësit e problemeve për kërkesat specifike. Këto përfshijnë vajra industriale për marshe, vajra kompresori, pastrues të kontakteve, lubrifikantë, yndyrna speciale, paste, vajra hidraulikë dhe më shumë

 

Kërko