Më shumë argëtim në vozitje, shpenzime më të ulta

Falë zgjidhjeve tona inovative

Qëllimi ynë kryesor është gjithmonë të ofrojmë cilësi më të lartë të mundshme për produktet tona. Gama e plotë e LIQUI MOLY-t, mbulon rreth 4,000 produkte dhe ju ofron vajra motorikë, aditivë, produkte për mbrojtjen e automjeteve, preparate kimike si dhe mjete që ju garantojnë përdorim integral.

Produktet tona janë gjithmonë një shprehje e teknologjisë së fundit. Në disa situata, ata janë përpara arritjeve të fundit teknologjike.

Produktet tona janë shumë inovative dhe gjithmonë japin rezultatet e premtuara, dhe kjo konfirmohet nga rezultatet e testimit nga institucionet e pavarura. Veçanërisht të rëndësishme për ne janë miratimet nga industria e automobilave dhe plotësimi i standardeve më të larta.

Edhe ju mund të keni besim të plotë në produktet dhe zgjidhjet e LIQUI MOLY!