CAVITY PROTECTION, TRANSPARENT (SPRAY)

Agjent mbrojtës nga korrozioni me bazë jo-tretëse, me depërtim dhe rezistencë ndaj temperaturës jashtëzakonisht të lartë. Mund të përdoret shpejt pas aplikimit. Depërton dhe largon lagështinë. Pasi të thahet plotësisht, ky produkt formon një shtresë mbrojtëse jashtëzakonisht të qëndrueshme ndaj ujit të papërshkueshëm nga uji. (Tejdukshëm)

Për mbrojtje shtesë të hapjeve në automjeteve të reja dhe për trajtim të zgjeruar të produkteve ngjitëse pas 2-3 vjetësh, si dhe për mbrojtje shtesë nga korrozioni pas riparimit të dëmeve të shkaktuara nga aksidentet.

 

Kat. Nr: 6115

Përdorimi: Çdo ndryshk që mund të jetë i pranishëm në sipërfaqet duhet të trajtohet dhe të hiqet tërësisht para trajtimit. Koka e sprejit me shtrirje spreji mund të përdoret për të arritur sipërfaqe relativisht të paarritshme. Materiali kur përdoret duhet të jetë në temperaturën e dhomës. Shkundni fuqishëm kanaçen para përdorimit. Kur topi ka punuar i lirshëm, vazhdoni të tundni kanaçen për një minutë të mëtejshme.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.