CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL 2300

Vaj hidraulik mineral i zhvilluar sipas kërkesave më të larta. LIQUIMOLY rekomandon që ky produkt të përdoret në automjete dhe aggregate që kërkojnë specifikimin e MB 343.0. Ofron stabilitet të lartë termik dhe kështu siguron rezistencë optimal të plakjes. Mbrojtja maksimale e konsumit dhe sjellja e mirë ndaj gërryerjes. E shkëlqyeshme për temperaturat e ulëta. Mbron nga korrozioni.

Për hidraulikën në veturat e pasagjerëve Mercedes-Benz si p.sh. Rregullimi i nivelit, shtytja hidropneumatike dhe ASD sistemi hidraulik, 4 Matik dhe kulmin lëvizës. Është e nevojshme t’i kushtohet vëmendje rekomandimeve të prodhuesve të automjeteve, gjegjësisht agregateve.

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • MB 343.0

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.