CENTRAL HYDRAULIC SYSTEM OIL

Vaj sintetik hidraulik për aplikim universal të dizajnuar për të përmbushur kërkesat më të larta të prodhuesve dhe agregateve të shumtë të automjeteve. Ka veti të shkëlqyera të temperaturës së ulët dhe të lartë, si dhe veti të shkëlqyera për mbrojtjen e konsumit dhe qëndrueshmërisë.

Përpërdorim në sistemet e tilla si që janë sistemi qendror hidraulik, sistemi i kontrollit të suspensioneve hidropneumatike, ndezësit dhe servo drejtuesit.

Miratimi:

  • MAN M 3289

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • BMW 81 22 9 407 758
  • Fiat 9.55550-AG3
  • Ford WSS-M2C 204-A
  • MB 345.0
  • Opel 1940 766
  • VW G 002 000
  • VW G 004 000
  • ZF TE-ML 02K

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Central Hydraulic System Oil 1127 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Central Hydraulic System Oil 1158 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Central Hydraulic System Oil 2366 1 l Can plastic GB-DK-FIN-N-S
Central Hydraulic System Oil 9524 1 l Can plastic D-GB-F-ARAB
Central Hydraulic System Oil 3978 1 l Can plastic D-RUS-UA
Central Hydraulic System Oil 20468 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Central Hydraulic System Oil 21239 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Central Hydraulic System Oil 1147 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Central Hydraulic System Oil 1148 60 l Drum sheet metal D-GB
Central Hydraulic System Oil 1188 205 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.