COCKPIT BRIGHT

Rikthen shkëlqimin origjinal të plastikës. Lubrifikon dhe parandalon zbehjen dhe copëtimin e pjesëve plastike. Në të njëjtën kohë mbush dhe izolon. Nuk përmban yndyrë, është anti-statik dhe largon pluhurin.

Përdoret në komponentët plastikë të cilat bëjnë zhurmë, si dhe në rripat ngjitëse të sigurisë (spërkatni të dy anët e rripit të sigurimit). Për të gjitha plastikat mat, të tilla si parakolpat plastikë, spoilerët, etj. Për aplikim të përgjithshëm brenda makinës.

Кat nr : 1510

Përdorimi: Spërkatni hollë mbi pjesët që do të trajtohen nga aerosoli dhe pas një kohe të shkurtër tharjeje, fshijini me një leckë të butë. Për shkak të rrezikut të rrëshqitjes, nuk është i përshtatshëm për rrotat drejtuese, pedalet, sipërfaqet e sediljeve ose butonat e levës së marshit..

Paketimi : 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.