COCKPIT CARE CITRUS

Ky produkt ia kthen shkëlqimin origjinal plastikës. Lubrifikon dhe parandalon plasaritjen dhe copëtimin e pjesëve plastike. Në të njëjtën kohë i mbush dhe i izolon. Nuk përmban yndyrë, është anti-statik dhe largon pluhurin. Prodhohet në dy aroma.

Për përdorim të përgjithshëm brenda makinës, për të gjitha plastikat mat dhe të forta, siç janë parakolpat plastikë dhe spoilerët. Redukton copëzimin e pjesëve plastike.

Kat. Nr:      1599

Përdorimi: Spërkatni hollë mbi pjesët që do të trajtohen nga aerosoli dhe pas një kohe të shkurtër tharjeje, fshijini me një leckë të butë. Për shkak të rrezikut të rrëshqitjes, nuk është i përshtatshëm për rrotat drejtuese, pedalet, sipërfaqet e sediljeve ose për butonat e levës së marshit.

Paketimi : 300 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.