Common rail additive

Ky produkt i mbron përbërësit e karburantit (veçanërisht sistemet e tipit  Common Rail Diesel) nga harxhimi, korozioni dhe formimi i llumit. Përmirëson vetitë lubrifikuese të naftës. Produkti është krijuar për të gjitha llojet e motorëve me naftë me sistemin e injeksionit Common Rail.

Përmbajtja e paketimit duhet të derdhet në rezervuarin e karburantit gjatë mbushjes me karburant.

Кat nr 21310
Përdorimi Performanca e djegies dhe lubrifikimit përmirësohet vetëm kur kjo shtesë në vazhdimësi shtohet në karburantet e ulëta të naftës me squfur.  Një paketë 250 ml është e mjaftueshme për 75 litra karburant. Dozimi 1: 300

– Në mënyrë që injektorët të jenë të pastër dhe të siguroni mbrojtje nga korrozioni, shtoni paketimin në rezervuarin e karburantit çdo 2.000 km.

– Mund të përzihet me karburant në çdo kohë, dhe përzierja është automatike.

Përmbajtja 250 ml
Paketimi 20
Lloji Aditiv për gaz
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.