COMPRESSED AIR CAN GUN

Fishek alumine me kapacitet prej një litër, e cila përdoret me anë të sprejit pistoletë. Për shkak të mundësisë së rregullimit të rrjedhës së materialit dhe presionit, arrihen pamje të ndryshme në sipërfaqe. Pastrimi pas përdorimit lehtësohet duke mbyllur grykën.

 

Sprej pistoletë nën presion për të aplikuar një litër materie për mbrojtjen e pjesës së përfundshme të automjetit ose materie për mbrojtje nga gurët.

 

Kat. Nr:    6220

Paketimi: 1 copë

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.