CONVERTIBLE SOFT TOP CLEANER

Mund të përdoret në të gjitha kulmet e kanavacës. Pastroni butë dhe tërësisht. Rezultati më i mirë arrihet kur lani automjetin. Shpejt dhe tërësisht largon depozitat. Nuk reagon me ngjyrën.

Ky produkt përdoret për pastrimin e kulmeve të palosshme plastike dhe kanavacë.

Kat nr : 1593

Spërkatni Convertible Soft Top Cleaner hollë dhe në mënyrë të njëtrajtshme në sipërfaqet që duhen pastruar dhe duke përdorur presion të lehtë, fërkoni sipërfaqen me një sfungjer, furçë ose letër jo të endur. Përdorni ujë të pastër për të larë papastërtitë e tretura dhe pjesën e mbetur të Convertible Soft Top Cleaner.

Siç është e vërtetë në përgjithësi për produktet e kujdesit për makinën, mos i përdorni nën rrezet direkte të diellit ose në sipërfaqet e nxehta!

Nëse përdoret siç duhet, produkti nuk do të sulmojë plastikë, gomë, ngjyrë, tekstil, qelq ose metal.

Paketimi : 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.