DIESEL HIGH TECH 5W-40

Vaji i motorit me cilësi të lartë dhe efekti i kursimit të energjisë formulohet të jetë në përputhje me motorët e gjeneratës më të fundit. Elementet sintetike dhe aksesorët e zhvilluar të posaçëm, plotësojnë kërkesat e motorëve më të fundit me naftë.

Vaj që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për sistem injeksioni me pompa energjetike dhe motorë me naftë  të tjerë me ose pa turbo mbushës. Është veçanërisht i përshtatshëm për situatat kur intervalet e ndryshimit të vajit janë më të gjata, si dhe për motorët që veprojnë në kushte ekstreme.

Miratimi:

  • ACEA C3
  • API CF
  • Ford WSS-M2C 917-A
  • VW 505 00
  • VW 505 01

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • VW 500 00
 • VW 502 00

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Diesel High Tech 5W-40 2679 1 l Canister plastic Booklet
Diesel High Tech 5W-40 2696 5 l Canister plastic Booklet
Diesel High Tech 5W-40 1333 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Diesel High Tech 5W-40 1334 60 l Drum sheet metal D-GB
Diesel High Tech 5W-40 1335 205 l Drum sheet metal D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.