SPECIAL TEC LL 5W-30

Është një vaj motorik HC me fërkime të ulta dhe me formulim të lartë të destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Është zhvilluar posaçërisht për gjeneratat e fundit të Opel me motorë me naftë dhe benzinë  me një interval  të gjatë të servisimit. Testuar për turbo mbushës dhe katalizatorë.

Veçanërisht i zhvilluar për motorët e Opel-it me benzinë dhe me naftë.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SL
  • BMW Longlife-01
  • MB-Freigabe 229.5
  • VW 502 00
  • VW 505 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë vaj për ato automjete që i plotësojnë këto specifikime:

 • Opel GM-LL-A-025
 • Opel GM-LL-B-025

Variantet e produktit

Emri Nr Paketimi languages
Special Tec LL 5W-30 2447 1 l Canister plastic Booklet
Special Tec LL 5W-30 8054 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec LL 5W-30 20901 1 l Canister plastic JP
Special Tec LL 5W-30 2339 4 l Canister plastic Booklet
Special Tec LL 5W-30 7654 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec LL 5W-30 2448 5 l Canister plastic Booklet
Special Tec LL 5W-30 8055 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Special Tec LL 5W-30 20902 5 l Canister plastic JP
Special Tec LL 5W-30 1194 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Special Tec LL 5W-30 20928 20 l Canister plastic JP
Special Tec LL 5W-30 1195 60 l Drum sheet metal D-GB
Special Tec LL 5W-30 1196 205 l Drum sheet metal D-GB
Special Tec LL 5W-30 20733 1000 l Container USA AND CANADA (-EN-F-)

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.