Diesel lubricity additive

Pompat shpërndarëse të injeksionit lubrifikohen me naftë. Prej kur kanë depërtuar në treg karburantët naftë me nivel të squfurit, u shfaqën probleme me lubrifikimin e pompave. Shtesa e lubrifikantit naftë mbron pompat shpërndarëse të injeksionit nga konsumimi dhe nga defektet. Ky produkt ndikon në jetëgjatësine e pompave shpërndarëse të injeksionit.

I përshtatshëm për të gjitha karburantet naftë me nivel të ulët të squfurit si dhe për karburantët  naftë me nivel normal të squfurit. Shtohet para dhe pas karburantit.

Каt nr 5122
Përdorim Shtoni para ose pas mbushjes së rezervuarit të karburantit. 150 ml është e mjaftueshme për deri në 80 litra naftë. Dozimi 1: 533
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 6
Lloji Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.