Diesel smoke stop

Përmirëson djegien e tymit dhe zvogëlon ndjeshëm ul nivelin e të njëjtit  si dhe erën e pakëndshme gjatë shkarkimit të gazit të motorëve me naftë. Përdorimi i tij zvogëlon ndotjen e mjedisit. Ky produkt gjithashtu mban të pastër motorin dhe injektorin, parandalon bllokimin e gjilpërës së spërkatësit, mbron nga korozioni dhe parandalon ngjitjen e motorit me naftë.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e motorëve të palëvizshëm dhe atyre me naftë në automjetet për pasagjerë dhe industrialë.

 

Каt nr 2703
Përdorimi 150 ml është i mjaftueshëm për 50 l karburant naftë, pra në një raport prej 1: 333. Shtoni përmbajtjen e paketës në rezervuar përpara se të rimbushni me karburant të ri.
Përmbajtja 150 ml
Paketimi 12
Lloji Aditiv për naftë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.