Doping për karburantin tuaj: Përforcues oktani

Nëse dëshironi të përfitoni edhe më shumë nga motori juaj me benzinë, LIQUI MOLY ka një zgjidhje kimike të akordimit të çipave për ju

Kanaçe e vogël, efekt i madh!

  • Rrit shkallën e oktanit
  • Përmirëson djegien
  • Optimizon performancën e motorit
  • Rrit përshpejtimin
  • Pastron sistemin e karburantit
  • Pastron portat e marrjes
  • E përputhshme me të gjitha llojet e benzinës

Përforcuesi ynë i oktanit përmirëson reagimin e mbytjes në diapazonin e ngarkesës më të ulët dhe të mesme – pra saktësisht diapazonin në të cilin zakonisht drejtohen motorët modernë turbo. Në të njëjtën kohë, i mban grykat e injektimit sa më të pastër që të jetë e mundur, falë agjentit pastrues që përmban, i cili nga ana e tij çon në djegie të pastër me vlera të ulëta emetimi. Kjo gjithashtu optimizon konsumin e karburantit. Duke përmirësuar shkallën e oktanit, trokitja e motorit në rrotullime të larta zvogëlohet.

Më shumë se “thjesht” një përforcues!

Octane Booster ka një formulim ultra-modern që përmban një përbërës aktiv për të rritur numrin e oktanit, një substancë pastruese dhe një përbërës për atomizimin më të mirë të karburantit të injektuar. Pra, aditiv është shumë më tepër se thjesht një përforcues i thjeshtë oktani. Motorët modernë me injeksion të drejtpërdrejtë në veçanti kërkojnë karburant me cilësi të lartë në mënyrë që të funksionojnë sa më efikase të jetë e mundur. Këta motorë mund të përfitojnë gjithashtu nga vlerësimi i rritur i oktanit të karburantit.

Karburanti për karburantin e shoferëve sportivë!

Sidomos drejtuesit e motorëve me benzinë ​​me performancë të lartë të orientuar drejt sportit, të cilët duan të shijojnë makinën e tyre për aq kohë sa të jetë e mundur, përveç arritjes së performancës maksimale të automjetit, por edhe drejtuesit e automjeteve të prodhimit të modifikuar (p.sh. përmes akordimit të çipave) do të jenë të emocionuar nga Octane Booster .

Përdorimi i rregullt e bën performancën e lartë rregull!

Për të arritur performancën maksimale të automjetit, rekomandojmë të shtoni një kanaçe (min. 30 l/maksimum 70 l karburant) me çdo karburant.