Drejtuesit e makinave sportive vazhdojnë të mbështeten te LIQUI MOLY

Për herë të katërt me radhë, lexuesit e revistës gjermane Sport Auto votojnë specialistët e lubrifikantëve markën më të mirë të vajit.

Për drejtuesit e makinave sportive, automjeti është më shumë se një mjet transporti. Vetëm më e mira është mjaft e mirë për kujdesin e saj. Kjo vlen edhe për vajin e motorit.

Kështu e shohin lexuesit e revistës gjermane Sport Auto, të cilët votuan LIQUI MOLY  si markën më të mirë të vajit për të katërtën herë radhazi.

“Në një treg mjaft konkurrues me shumë konkurrentë të fortë, të jesh marka më e mirë pa ndërprerje është një sukses i veçantë për ne,” thotë Drejtori i marketingut Peter Baumann.

“Si rregull, lexuesit e Sport Auto merren me teknologjinë e automjeteve më intensivisht sesa shoferët e tjerë të makinave. Kjo është arsyeja pse ata e dinë se sa e rëndësishme është cilësia e një vaji motorik, veçanërisht për automjetet me performancë jashtëzakonisht të lartë ”, thotë Peter Baumann. Përkundër faktit se, ndryshe nga disa përbërës të tjerë të automjeteve, vaji i motorit nuk mund të përjetohet drejtpërdrejt – sepse pasi të mbushet, ai e bën punën e tij në mënyrë të fshehtë – drejtuesit e teknologjisë i kushtojnë vëmendje të madhe lubrifikantit. Mbi të gjitha, është thelbësore për besueshmërinë operacionale dhe ruajtjen e vlerës së motorit. Edhe në automjetet profesionale, përdoren vajra motorikë që janë në dispozicion ne këtë cilësi të lartë,.he kjo gje ofrohet per te gjithe nga shitesit me pakice “Kjo vazhdon të na magjepse te gjitheve  mua ,dhe koleget e mi edhe pas dekadash,” shpjegon Drejtori i marketingut.

Kjo është gjithashtu për shkak të kërkesave për cilësi të lartë të prodhuesve të automobilave dhe shpejtësisë së madhe të zhvillimit në këtë zonë. “Vetëm në Gjermani ka më shumë se 250 lloje te ndryshme vaji në treg. Dhe sot çdo automjet modern është zhvilluar te kete llojin e vet të vajit. Lubrifikanti bëhet kështu një pjesë strukturore saktësisht e përshtatshme. Sidomos në motor sport, ekipi duhet të jetë në gjendje të mbështetet në çdo pjesë perberese te automjetit te tyre, sepse ngarkesa është jashtëzakonisht e lartë. “Nafta provohet në pistat e garës dhe në rrugë; markë në pikën e shitjes – dhe atë çdo ditë kudo që të gjendet LIQUI MOLY. Peter Baumann: “Që ne të kemi sukses, të gjithë 1000 bashkë-ndërmarrësit bëjnë më të mirën e tyre çdo ditë. Kjo është mënyra e vetme për të siguruar një sukses të tillë në planin afatgjatë. ”