ENGINE LEAK DETECTOR, INTAKE AREA

Mjet për të zbuluar vendndodhjen e rrjedhjes në degët thithëse i cili ybatohet shumë lehtë, ndërsa i ybulon pikat e rrjedhjes për disa sekonda. Sapo shpejtësia e motorit të bjerë, pika e rrjedhjes është identifikuar. Ky produkt ka një temperaturë të lartë të vetë-ndezjes dhe përputhet me udhëzimet e sigurisë dhe mbrojtjes. Kombinohet me motorët dhe katalizatorët.

Përdoret për të gjithë motorët me benzinë (me karburator dhe injeksion).

Kat.  Nr:     3351

Përdorimi: Spërkatni sistematikisht pjesët e zonës së thithjes së ajrit me detektor rrjedhës së motorit vetëm me shpejtësi boshe. Në rrjedhjet, agjenti aktiv thithet dhe ndizet me përzierjen e karburantit-ajrit. Nëse shpejtësia e motorit po bie, rrjedhja është zbuluar. Në rastin e automjeteve me ose pa konvertues katalitik, pajisja matëse e lidhur e gazit të shkarkimit tregon që përqindja e ndotësve HC dhe CO është, për një kohë të shkurtër, në mënyrë të konsiderueshme e rritur për shkak të rënies së shpejtësisë së motorit.

Paketimi: 200 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.