EXHAUST BANDAGE

Për riparim të shpejtë dhe të përhershëm. Mbush plasaritje dhe mbulon hapje më të mëdha. Plotësisht i padepërtueshëm ndaj gazrave. Aplikim i thjeshtë. Përmbajtja: • 100 cm shirit për riparimi të përbërjes së  shtershme, në rrëshirë,  gati për t’u përdorur. Paketimi gjithashtu përmban doreza pune.

Për aplikim në të gjitha sistemet e shkarkimit me çarje dhe vrima. Për riparime të vogla të sistemit të shkarkimit përdorni paste LIQUI MOLY për të riparuar sistemin e shkarkimit. Mbyllen hapjet dhe vrimat në sistemin e shkarkimit.

Kat. Nr:      3344

Përdorimi: Pastroni plotësisht papastërtitë dhe ndryshkun nga pjesët për t’u trajtuar. Shkundni enën para hapjes. Pastaj, mbështillni fashën rreth pjesëve të dëmtimit të mbivendosur. Për ta forcuar atë, duhet të aplikohet agjenti i lidhjes në fashën e përdorur. Siguroni përkohësisht fashën me tela derisa të ngurtësohet nga nxehtësia nga sistemi i shkarkimit.

Paketimi: 1 m

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.