EXHAUST REPAIR PASTE

Mbyll vrimat në sistemin e shkarkimit. Ai nuk përmban asbest. Pasta e riparimit të sistemit të shkarkimit është rezistent ndaj nxehtësisë dhe plotësisht i padepërtueshëm ndaj gazrave.

 

Përdorni pastën LIQUI MOLY për riparime të vogla në sistemin e shkarkimit. Kjo paste mbyll vrimat në sistemin e shkarkimit. Për hapje më të mëdha përdorni Bandage Liqui Moly. Përdoret si një zgjidhje e shpejtë dhe e përhershme për të riparuar çarjet dhe vrimat kryesore në sistemin e shkarkimit.

 

Kat. Nr:    3340

Përdorimi: Pastroni plotësisht papastërtitë dhe ndryshkun nga pjesët për t’u trajtuar. Lejoni që motori të funksionojë derisa sistemi i shkarkimit të mos jetë nxehur. Lyejeni vendin që do të riparohet me Exhaust Repair Paste dhe shtypeni pastën në pjesën e dëmtuar. Zbutni pastën e lagur. Pasta ngurtësohet duke rrezatuar nxehtësi nga sistemi i shkarkimit ose nga puna e motorit.

Paketimi: 200 g

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.