FORMULA SUPER 10W 40

Vaj mineral me cilësi të lartë dhe fërkimi të ulët, i destinuar për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë të zgjedhur dhe një shkallë e lartë e aditivëve garantojnë lubrifikimin optimal edhe në kushte ekstreme të  funksionimit.

Vaj motori që mund të përdoret gjatë gjithë vitit për motorët me benzinë dhe naftë.

Miratimi:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • ACEA E3
  • API SL
  • API CG-4

LIQUI MOLY rekomandon këtë vaj automjeti që plotëson këto specifikime:

  • MAN 271
  • MB 228.1
  • MB 229.1
  • Volvo VDS

Varianti i produktit

Emri Nr Paketmi languages
Formula Super 10W-40 3862 1 l Canister plastic D
Formula Super 10W-40 7721 5 l Canister plastic D

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.