Fuel protect

Ky produkt ka për qëllim t’i mbrojë të gjitha pjesët e sistemit të karburantit, motorët me benzinë ​​dhe me naftë nga efektet e dëmshme të ujit dhe ndotja që sjell uji me vete. Produkti thith dhe neutralizon ujin në sistemin e karburantit (në rezervuar, në gypat e furnizimit me karburant, në karburatorin e marrjes dhe në të gjitha pjesët e sistemit të injeksionit). Gjithashtu mbron nga korrozioni dhe ndryshku dhe gërryerja e shkaktuar nga grimcat e ndryshkut. Ajo parandalon bllokimin e gypave të hyrjes së karburantit, si dhe në filtrat dhe karburatorin. Lejon motorin të lëvizë në kushte të ftohta.

Rekomandohet për të gjitha llojet e motorëve me benzinë, për kamionë, autobusë, anije lundrimi, dhe motorë me fuqi të ulët, si dhe rezervuarë karburanti. Veçanërisht është i përshtatshëm për zgjidhjen e problemeve gjatë mbushjes së karburantit që përmban ujë, si dhe për problemet që shfaqen në rezervuarin e karburantit si rezultat i kondensimit të avullit.

Kat nr 8356
Përdorimi Shtoni karburant sa herë që mbushni  karburant. Një paketë prej 300 ml Fuel Protect është e mjaftueshme për 60 litra karburant.
Përmbajtja 300 ml
Paketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për benzinë
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.