Ne frymëzojmë botën

Në tokë, ujë dhe ajër.

LIQUI MOLY është një nga markat e pakta në botë që kanë një gamë të plotë të produkteve! Pavarësisht nëse janë makina, motoçikleta, automjete komerciale, autobusë, makineri bujqësore, anije, avionë, biçikleta, pajisje kopshti dhe më shumë: Kur është fjala për mirëmbajtjen teknike dhe vizuale të vlerës së automjetit dhe sistemeve të tij, ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet e mundshme nga një burim. Ide që gjithmonë mund t’ju marrin nga pika A në pikën B.

Automjete

Për udhëtime të sigurta.

Детално

Motoçikleta

Performansa më të mira në çdo këthesë.

Детално

Biçikleta

Oferta e plotë e biçikletave në një vend.

Детално

Pajisje kopshtesh

Zgjidhje ideale për pajisjet e kopshtit.

Детално

Anije

Zgjidhje të shkëlqyera për motorët dhe rezervuaret tuaja.

Детално

Automjete komerciale

Zgjidhje ideale për flotën tuaj

Детално

Aeroplanë

Siguria në nivelin më të lartë.

Детално

Oltimer

Burim i rinisë për më të dashurit tuaj.

Детално