Siguria në nivelin më të lartë.

Me produktet AERO aviation ne sjellim përvojën tonë me motor  sportin direkt në linjën ajrore. Zgjidhjet tona në fushën e mbrojtjes, mirëmbajtjes, vajrave dhe aditivëve garantojnë sigurinë e trafikut ajror.

Produktet AERO të LIQUI MOLY-t mund të merren vetëm në kompaninë:

MM Aeronautical & Automotive Affairs GmbH

Limbergëeg 21

5700 Zell am See / Austri

Dyqani Online:

www.liqui-moly-aero.com