Gear oil additive

Ky aditiv është krijuar veçanërisht për marshet  manuale dhe diferenciale. Redukton ndjeshëm harxhimin dhe gërryerjen e marsheve, si dhe temperaturën e funksionimit që rezulton në funksionimin më të qetë të kutisë së marsheve, ndërrim më të lehtë të shpejtësive dhe kursimin e energjisë. Kutia e marshit  funksionon më  qetë dhe në një temperaturë më të ulët. Biles edhe marshet më të vjetër  funksionojnë më qetë dhe me një efektivitet më të madh për shkak të efektit që ka ky aditiv në sipërfaqen e dhëmbëzorëve. Për shkak të përbërjes së MoS2, ky produkt rrit besueshmërinë në marshet dhe shton sigurinë.

Është i përshtatshëm për automjetet me marsh manual dhe diferencial të boshtit të pasëm, veçanërisht për rastet kur temperatura e funksionimit është jashtëzakonisht e lartë, si dhe për rastet kur ka djegie dhe ndjeshmëri të konsiderueshme. Mos e përdorni te marshet automatike dhe te diferencialet në mbyllje. Një paketë mund të përdoret për 1-2 litra vaj për marsh.

Кat nr 2510
Përdorimi Gear Oil Additive shtohet në vajin për marsh dhe përzierja bëhet automatikisht gjatë veprimit. Produkti është i përshtatshëm për vajrat minerale dhe sintetikë. 20 g Gear Oil Additive është e mjaftueshme për 1 litër vaj për trasmetues. 50 g  Gear Oil Additive është i mjaftueshëm për 2.5 litra vaj për marsh.
Përmbajtja 50 g
Paketimi 12
Lloji i aditivit AAditiv për vaj
  • Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:
    • Të dhëna në lidhje me sigurinë
    • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.