Gear oil leak stop

Parandalon rrjedhjen e vajit nga marshi. Rigjeneron vulat e ngurta plastike dhe të gomës dhe kështu parandalon formimin e njollave të naftës që ndotin mjedisin. Mbron friksionin nga vaji që rrjedh nga bashkuesi, duke parandaluar lubrifikimin e panevojshëm dhe dëmtimin e marshit  që vjen nga pikimi i vajit ose nga niveli i ulët i tij.

Për të gjitha marshet, marshet e shtuar dhe diferencialë.Të mos përdoret te marshet automatikë ose te marshet me të ashtuquajtur e lagur.

Кat nr 1042
Përdorimi Një paketë është e mjaftueshme për 1 litër vaj për marsh. Përdorni dy kanaçe për transmetime me kapacitet më të lartë. Produkti mund të shtohet në çdo kohë. Për rezultate më të mira, rekomandohet gjatë çdo ndërrimi të vajit.
Përmbajtja 50 ml
Paketimi 12
Lloji i aditivit Aditiv për vaj

Klikoni në titujt e mëposhtëm dhe hapni linkun e të dhënave në lidhje me sigurinë dhe informatat për produktin:

  • Të dhëna në lidhje me sigurinë
  • Informata për produktin

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.