GLASS SEALING COMPOUND

Glazura për vulosjen e plasaritjeve. Nuk ngurtësohet me kalimin e kohës. Mund të aplikohet në plasaritjet më të vogla, por nuk mund të ngjyroset më tej.

 

Ky produkt ka për qëllim vulosjen e qelqeve dhe dritareve të pasme të instaluara rishtas, si dhe dritaret anësore për instalimin e të cilëve përdoret goma, dhe aplikohet në zonën midis gomës dhe trupit të makinës

 

Kat. Nr: 6196

Përdorimi: Sipërfaqet që duhet të mbyllen duhet të jenë të pastra, të thata dhe pa yndyrë. Glazura e vulosjes aplikohet duke njollosur dhe duke përdorur një dorë ose një pistoletë me ajr të kompresuar. Presion prej rreth 2-3 bar rekomandohet nëse aplikohet duke përdorur ajër të kompresuar. Injektoni glazurën e vulosjes në nyje, kreshta dhe boshllëqe etj., dhe nëse është e nevojshme, zbuteni atë. Pas një kohe të shkurtër, materiali i tepërt mund të zhvishet duke përdorur po të njëjtin ose një shirit ngjitës.

Shënim:

Liqui Moly Spotting Glazing Sealant duhet të ruhet në vend të freskët dhe të thatë të mbrojtur nga rrezatimi i drejtpërdrejtë i diellit dhe nxehtësia.

Paketimi: 310 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.