GLOSS SPRAY WAX

Dylli i bazuar në ujë me veti të shkëlqyera pastrimi dhe shkëlqim të shkëlqyeshëm. Wax Polish Spray Wax shpejt dhe me lehtësi largon papastërtitë më të vogla dhe njollat ​​me yndyrë, duke mos lënë gjurmë dhe gërvishtje. Për aplikim më të lehtë (si në rastin kur fshini pluhur), ky produkt lë sipërfaqe të lëmuara në të gjitha llojet e ngjyrave dhe llaqeve me shkëlqim të lartë dhe thellësi të vërtetë ngjyrash. Shtresa mbrojtëse e krijuar gjatë përdorimit të këtij produkti largon gërvishtjet dhe mbron ngjyrën nga kushtet e motit.Ky produkt siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjitha sipërfaqet e ngjyrosura

Ky produkt ka karakteristikë optimale të mbrojtjes për sipërfaqet e ngjyrosura, duke i mbrojtur ato nga kushtet e motit. Përdoret për ngjyra metalike dhe jometalike që janë të reja ose disi të vjetra, si dhe për trajtimin e shpejtë të automjeteve të reja dhe të vjetra në zonat e shitjeve.

Kat. Nr: 1647

Përdorimi: Përdorimi i shpejtë dhe i lehtë minimizon përpjekjen. Sipërfaqet që janë kontaminuar shumë duhet të pastrohen dhe thahen plotësisht para trajtimit. shkundeni Gloss Spray Wax fuqishëm para përdorimit. Aplikoni Wax Spray Spray në pjesën e ngjyrosur hollë dhe njëtrajtshëm duke përdorur një shishe spërkatje ose shishe LIQUI MOLY Pump Spray (pjesa nr. 3316). Trajtoni vetëm një seksion në të njëjtën kohë. Pas kësaj, fshijini sipërfaqet me një leckë të butë ose leckë Microfiber (pjesa nr. 1651)që në të njëjtën kohë bëni edhe lustrim. Nëse është e nevojshme, përdorni një leckë të thatë për lustrim. Peshqirët celulozë ose letre nuk janë të përshtatshëm për lustrimin e tyre.

Shënim:

Mos spërkatni në sipërfaqe të nxehta ose mos e përdorni nën diell të ndritshëm.

Paketimi: 400 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.