HAND CLEANING PASTE

Është një agjent i butë për larjen e duarve dhe për mbrojtjen e lëkurës bazuar në miellin e drurit. Neutrale për lëkurën dhe nuk përmban tretës. Prodhohet në bazë të burimeve të rinovueshme.

 

 

Pasta për larje të duarve LIQUI MOLY heq edhe papastërtitë më të forta, të tilla si vaji, katrani, bitumi, nuanca dhe pa asnjë dëmtim të lëkurës.

 

Kat. Nr:      3363

Përdorimi: Pasta për të larë duart Liqui Moly është e dobishme për t’u përdorur, pastron poret dhe lë një ndjenjë të këndshme për lëkurën. Fërkoni tërësisht pastën në duar të thata ose të lagura derisa të çlirohet papastërtia nga lëkura. Pastaj, shtoni pak ujë dhe lani plotësisht. Shpëlajeni plotësisht duart tuaja me shumë ujë dhe thajini si zakonisht.

Paketimi: 12.5

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.