HARD WAX

Pastron, mbron dhe jep një shkëlqim të jashtëzakonshëm. Ky produkt me bazë dylli të lëngshme i jep shkëlqim të lartë automjetit tuaj dhe e mbron atë nga kushtet e motit. Veprim afatgjatë. Ky trajtim emulsioni me cilësi të lartë mbron ngjyrat nga të gjitha kushtet agresive të motit. Shtë gjithashtu jashtëzakonisht i përshtatshëm për sipërfaqet e pikturuara që janë trajtuar tashmë (me pastruesin e bojrave LIQUI MOLY). Shton një shkëlqim pasqyre në sipërfaqet e pikturuara të automjetit tuaj.

Veçanërisht të përgatitur për pjesët e ngjyrosura me ngjyrat metalike, të cilat janë krejt të reja ose disi të vjetra.

Kat. Nr: 1422

Përdorimi: Së pari, pastroni plotësisht sipërfaqet që do të lëmohen dhe thajini ato me kujdes. Shkundeni Hard Wax fuqishëm para përdorimit dhe derdheni mbi një leckë të butë, leckë për lustrim ose sfungjer. Aplikoni hollësisht dhe në mënyrë të barabartë në ngjyrën e sipërfaqes duke përdorur lëvizje rrethore. Trajtoni vetëm një seksion në të njëjtën kohë. Lejoni që dylli i fortë të thahet derisa të formojë një shtresë mat. Lustroni zonën duke përdorur një leckë të pastër dhe të thatë. Mos përdorni nën nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqet e ngjyrosura të ngrohta. Zbatimi i rregullt i jep kujdes maksimal.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.