HIGH PERFORMANCE GEAR OIL (GL4+) SAE 75W-90

Vaj sintetik i plotësisht për marshet. Siguron sjellje të mirë ndaj fërkimit dhe ofron rezistencë të shkëlqyeshme të plakjes. Plotëson me sukses kërkesat e larta dhe testet e prodhuesve të njohur të makinave. Edhe në kushtet më të vështira të funksionimit dhe në lëkundjet e temperaturës së lartë, njësia garanton funksionim të përsosur. Besueshmëria maksimale e lubrifikimit, mbrojtja maksimale e gërryerjes për shkak të gamës së viskozitetit të lartë. Lejon ndryshime të lehta të shpejtësive dhe heshtje në punë.

Përdoret në mënyrë universale për shumicën e marsheve moderne manuale dhe transaksive.

LIQUI MOLY rekomandon që ky produkt të përdoret për automjete të markës Audi, Ford, VW Group dhe shumë prodhues të tjerë. Është e nevojshme t’u kushtoni vëmendje rekomandimeve të prodhuesit të automjeteve në lidhje me agregatet.

Miratimi:

  • API GL4+
  • Ford ESD-M2C 175-A

LIQUI MOLY e rekomandon për:

  • VW 501 50 (G50)
  • ZF TE-ML 08

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4433 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4434 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 1125 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 20462 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 21258 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4435 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
High Performance Gear Oil (GL4+) SAE 75W-90 4436 60 l Drum sheet metal D-GB

 

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.