HYPOID GEAR OIL (GL5) SAE 85W-90

Vaj mineral hipoid për transmetuesit. Edhe në kushtet më të vështira të funksionimit dhe në lëkundjet e temperaturës së lartë, njësia garanton funksionim të përsosur. Siguron një shtresë të qëndrueshme të lubrifikimit. Siguron besueshmëri të lartë për lubrifikimin dhe mbrojtje optimale ndaj konsumimit. Viskozitet i ndryshëm i temperaturës.

Për ngarkesën më të lartë në kuti transmetuesish pa kyçjen diferenciale. Është e nevojshme t’u kushtoni vëmendje rekomandimeve të prodhuesit të automjeteve, d.m.th., agregateve.

Miratimi:

  • API GL5
  • MB-Freigabe 235.0
  • MIL-L 2105 D
  • ZF TE-ML 16C
  • ZF TE-ML 17B
  • ZF TE-ML 19B
  • ZF TE-ML 21A
  • ZF Freigabenummer ZF000695

LIQUI MOLY e rekomandon për :

:MAN 342 Typ M1

Variantet e produktit

Emri Nr. Paketimi languages
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1404 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1035 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 8968 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1956 1 l Can plastic D-RUS-UA
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 20465 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1047 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1031 60 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 2165 205 l Drum sheet metal D-GB
Hypoid Gear Oil (GL5) SAE 85W-90 1032 1000 l Bulk goods D-GB

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.