INSECT REMOVER

Për heqjen e shpejtë dhe të lehtë të insekteve. Mund të përdoret në qelq, plastikë, sipërfaqe të mgjyrosura dhe krom. Shpejt dhe thjesht heq njollat nga insektet. Gjithashtu është  ideal për t’u përdorur para larjes së makinës. Është një agjent shumë efektiv, me një shkallë të lartë të biodegradueshmërisë.

Përdoret kryesisht në dritaret e makinave, përbërësit e kromit, fenerët dhe sipërfaqet me ngjyra. Rekomandohet për përdorim para larjes së automjetit me furçë. Nuk duhet të përdoret në polikarbonat ose qelqe akrilike.

Kat. Nr: 1543

Përdorimi: Spërkatëni Insect Remover në sipërfaqe dhe lejoni që të veprojë sipas shkallës së ndotjes. Punoni me një sfungjer ose leckë për të pastruar dhe shpëlarë me shumë ujë. Mos lejoni që të thahet te pjesa e ngjyrosur. I përshtatshëm për t’u përdorur përpara se të lani makinën me furça.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.