INTENSIVE CAR CLEANER

Shpejt heq yndyrat, vajin, karburantin ose çdo papastërti tjetër, si dhe shtresat më të vogla sipërfaqësore të ndryshkut. Ky pastrues për pastrim thelbësorë të automjeteve ka veti shumë të mira lagështimi dhe depërtimi dhe është plotësisht i biodegradueshëm.

Aplikoni në gjithë pjesën e jashtme të makinës para se ta lani.

Kati Nr: 1546

Përdorimi: Shkundni mirë para përdorimit, pastaj spërkatni në mënyrë të njëtrajtshme mbi pjesët e ndotura të automjeteve siç janë pjesa e përparme, pjesët e pasme dhe pjesët anësore etj. Lejoni të veprojë për 1-3 minuta në varësi të shkallës së ndotjes, por mos lejoni që të thahet. Më pas, drejtojeni automjetin në larëse ose pastroni me furça, sfungjer ose furçë për ngjyrosje dhe më pas lajeni me ujë.

Paketimi: 500 ml

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.