JETCLEAN PLUS

Njësia e pastrimit me Fuel-System Intensive Cleaner detergjent për pastrim  (kat. nr. 5152/5151) dhe Diesel-System Cleaner detergjent për pastrim  (kat. nr. 5154/5155). Dhoma prej çeliku inox me një kapacitet prej 5 litrash pastrues. Përfshihet gjithashtu një grup i adaptuesve.

Për pastrimin dhe mirëmbajtjen profesionale të benzinës dhe sistemeve të injektimit me naftë.

 

 

Kat nr 5118
Përdorimi Lidhni pajisjen me automjetin sipas llojit të automjetit dhe sistemit të injektimit. Derdhni të paktën 2 l lëng përkatës Pro-Line JetClean për pastrimin e benzinës ose naftë në rezervuarin e pajisjes. Pastroni rezervuarin me Pro-Line JetClean Fuel Tank Cleaner (Pjesa Nr. 5137) përpara se të ndryshoni lëngun e pastrimit nga benzina në naftë ose anasjelltas. Në varësi të automjetit, ngarkoni pajisjen e rezervuarit me sistemin e presionit të kërkuar për pastrim. Presioni mund të kontrollohet ose manualisht duke përdorur pompën e dorës ose përmes sistemit të ajrit të kompresuar me ndihmën e lidhjes së ajrit të kompresuar të siguruar. Hapni valvulën e topit të vendosur në tubin e gomës  sipas lidhjes dhe llojit të automjetit dhe filloni motorin. Lëreni automjetin të punojë për rreth 10 minuta në mënyrë që të lejojë papastërtinë në sistemin e injektimit dhe në valvulat e marrjes të zhyten në lëng. Pastaj drejtojeni motorin me shpejtësi më të lartë (2,000-3,000 rpm) dhe zbritni thithësen plotësisht në një kohë të shkurtër. Luhatjet e presionit që shkaktojnë këto do të ndihmojnë në heqjen e papastërtisë së fortë. Procesi i pastrimit zgjat rreth 30-45 minuta, në varësi të nivelit të ndotjes. Pastaj kthejeni automjetin në gjendjen e tij origjinale, kontrolloni rrjedhjet dhe kryeni një provë prej së paku 10 km.

Shënim: Sigurohuni që kur ngjitni dhe hiqni pajisjen nga dhe nga automjeti që karburanti dhe pastrimi i lëngjeve nuk ndizen nga burimet e nxehtësisë dhe që linjat e pajisjes nuk janë në kontakt të drejtpërdrejtë me ndonjë burim nxehtësie siç është sistemi i shkarkimit gjatë pastrimi.

Përmbajtja 1
Paketimi
Lloji Aditiv Proline

ASISTENT PERSONAL

Këtu jemi për pyetjet tuaja:
Telefon: 02 3103 130, 071 356 406
ose përmes kontaktit

MADE IN GERMANY

Cilësi më e lartë bazuar në kërkime, zhvillim dhe prodhim në Gjermani

OFERTA E PLOTЁ

Zgjidhni më shumë se 4000 produkte.
Gjithë në vendin e njejtë.