Korrigjimet dhe shërbimi

Pa marrë parasysh a bëhet fjalë për makinën tuaj, ose pajisjet në shtëpinë tuaj, diçka gjithmonë mund të prishet. Dhe zakonisht, në momentin më të keq. Por për çdo problem ekziston një zgjidhje adekuate. Në raste të tilla, LIQUI MOLY mund t’ju ofrojë mbështetje të madhe. Të shpejtë dhe të sigurt. Për shembull, me sprejat multifunksionale dhe detergjente korrozioni, sisteme të shkarkimit, detektorë rrjedhjeje dhe pastrues frenash. Do të keni përshtypje se sa shpejt zgjidhjet tona të problemeve mund ta rikthejnë gjendjen ideale të makinës suaj.

Gjithashtu, shumë nga prodhimet tona, siç është pastruesi i kondicionerëve, janë të shkëlqyer për të prevenim dhe parandalimin e shkaqeve që çojnë në probleme. Kjo ju jep kursime të mëdha në kohë, para dhe probleme.